chacha ;*

hej, ja ska uppdatera mera!

men ja har inte tid jämt , imorgon ska ja träffa agnes hon sover nog här, men de kommer biloder ja lovar imorgon eller nästa dag!

jag har saknat dej nå grymt mitt hjärta!

idag var jag med frida, jag har saknat henne nå grymt, jag älskar dej ♥


this time for africa waka waka dadadididodo...

hej alla söta, ja kommer inte blogga så mycket mer nu i sommar tror ja ja gör så mycket ja orkar bara inte.
ja vill bara säga att ja saknar frida och agnes mest i hela världen shit asså! ja saknar dom, men fredag ska ja va m agnes, frida torsdag tror ja ...

23.15

Hejhej, ja har inte bloggat på länge nu men aja, igår så åkte jag till Jenny på kvällen, jag Jenny & jennys mamma Anne & hennes lillesyster kristina gick på pubkväll i ånäsparken, de va kul, vi va m Agnes Louisa Johanna och Melinda! vi gick upp till Louisa och kolla på film snacka osv, sen kom Jennys mamma upp och hämtade oss, vi åkte hem och badade deras hund Bamsen som skulle ställas ut av min moster, vi gick och la oss klockan halv 1 på natten och vi skulle upp klockan halv 6 , Aja, jag gick upp halv 6, gick nästan direkt in till bilen, ja och Jenny va inte alls på skojj humör... Vi va skit trötta , jag somande på en gång, jag tror Jenny också gjorde de, men ja orkade inte fråga..., VIPS så va vi framme i Alfta där de va hundutställning då Issie & Bamsen skulle ställas ut, vi väntade ett tag packade ur osv, sen gick vi till ring nummer 3 & där vänta vi tills de va Bamsens tur, han blev BIM och fick CERT, ni som inte vet va de betyder ... BIM = bäst i motsatt kön CERT = certifikat är de, om man får 3 stycken så blir man champion och då kan man avla med dom osv, så både Issie & Bamsen måste ha 3 st för då ska min moster para dom och skaffa kennel, de va så kul att Bamsen äntligen fick en CERT för första gången, aja, de gick bra för Issie också, hon blev 1:a i klassen, och så fick hon CK, hon blev 3 bästa tik, de va bra de också, CERTarna kommer nog gumman! haha, aja, efter hundutställningen så åkte vi hem och vi svängde förbi några affärer, jag köpte en skit snygg klocka! ja orkar inte ladda upp bild på den! jag & Jenny blev på bra humör på vägen hem för de gick så bra osv, vi skratta för vi va så trötta, vi byggde en koja i bak i bilen, haha av kläder kuddar, filtar och paraply, vi sminkade oss som fjortisar och sånt va skit mysigt där innne,  så mysigt att vi SOMNA !  , VIPS så hade vi åkt de 20 milen och va hemma i sundsvall igen! Köpte pizza och hade de mys, sen åkte jenny och anne hem och jag gick och tog in hästarna och gav dom mat, sen så sprang jag, nu har ja duschat, ska snart sova, imorgon åker ja till Gävle, men inte blir ja där många timmar inte! ja ska nämligen bli hämtad på stationen och sen åker vi hem och ja ska packa, sen campar vi ett par dagar , med husvagnen, Åhh va ja har saknar min söta hund btw, BYE SUNDSVALL ! HELLO FITTGÄVLE!!!

( jag har haft de underbart i Sundsvall, hoppas ja kommer skapa fler minnen med älskling Jenny ♥ )

vi har haft de bäst!

Ohhhh Yeaah!

hejhej!

längesen nu, jag orkar inte sitta vid datorn när de är så fint väder, men ja har gjort en hel del, nu har tvillingarna mina kommit och dom är fett duktiga på att köra fyrhjuling, livrädda för små hundarna och katterna ! hhahahahaha

hejdå! missu agnesåhed!

Mohahahaha!

Idag var vi till Boan där vi bada&fiska, gissa vem som fick största aborren dårå ? haha JAG!
vi har åkt mycket fyrhjuling, vilket jag gillar!
jag tror ja har några bilder på mej och timber , ska kolla...
de fanns men de går inte att ladda upp, gör de när ja kommer hem ist!

herrååh!


nice...

hejhej, ja lovar de kommer bilder, men ja har haft så mycket att göra, jag har kört in hö med traktor och vart m söta ellie, en ny valp papillon är rrasen, fettsöt!

de kommer lite bilder på ellie;




...

shiet, skandal, ja läser bara 4 bloggar ... ja måste bli bättre, men ge mej förslag på bloggar då... alla utom;

fridawandin ( fridaaaww.blogg.se ) ♥
jessikaanskoff ( yyeezziiyouknoww.blogg.se ) ♥
elinhellman ( eelinhellman.blogg.se ) ♥
och kissies.se ♦


k o m m e n t e r a

om ni vill att ja ska läsa din blogg!

ja ska snart träffa wilmaericsson!
när ja kommer hem från s-vall.
de ska bli nice!


älskardejsötiiis.

så...

... där , nu är ja i s-vall  , kom hit typ klockan halv 5, vi åkte direkt hem till bongår´n
haha, inte direkt, men dom har en del djur, 3 hästar, dock så av dom 3 är en häst min!
3 hundar och dom ska köpa en till på måndag. 2 katter, aja, dom har ju en del roliga saker att köra på, som till ex, fyrhjuling... de är kul här iallafall, när vi kom hem så åkte vi traktor skopa, satt upp en ny pool, åkte fyrhjuling, men först av allt så tog ja en tur på älskling! , blev dock inga bilder pga att ja hade så brottom och hann inte hämta den, men de kommer i promise! sen blev de våfflor och efterrätt jorsgubbar med glass, imorgon ska ja rida rida rida, och de kommer bilder bilder bilder! ska bli skit kul här, komma bort från all skit i gävle. 
 

måste ut och mocka  , man måste ju jobba lite åxå... om man har häst.

puss...

,

bye gävle,  tja s-vall !

nice ska de bli.


RSS 2.0